Vinâ San Esteban, Signature 3 Grapes Mourvedre

DKK99,00

In Situ betyder “på stedet”. På en bakketop, netop hvor man producerer disse vine, har man fundet ca 54 steder med graveringer, hvilket er afbilledet på flaskerne. Lige her på dette sted har de gamle Inkaindianere haft nogle ritualer, som man ikke ved noget om endnu. Derfor kaldes vinene In Situ da man må samme sted i dag bruger området til at skabe mystik – blot indenfor vinens verden.

Kategori:

Beskrivelse

Rødvin – 2016 – 75cl

Kan gemmes 5 år
Temp 15 °C
Lukning Kork
Alk. 13.5%
Lagring 100% Flaskelagring, Fransk eg 225 L, USA eg 225 L
Druer 40% Mourvedre, 55% Syrah, 5% Viognier
Områder Aconcagua Valley
Smagsvarianter Blåbær, Egetræ, Kirsebær, Vanilje

År-til-år blend

Denne vin er vinmager Horacios årlige svendestykke. Der laves vin med årets allermest optimale druer.

Elegant blødhed. Lækker 12 mdr. fadlagring på amerikanse og franske egefade. Derefter 6 mdr. på flaske. Noter af blåbær, kirsebær, vanilje og strejf af egefad.

Vina San Esteban ved Aconcagua-bjerget i Chile byder på fantastiske vine fra både kendte og mindre kendte druer.

Vinene fra dette unikke område for foden af Andesbjergene giver vinene en unik, klar frugtsmag og en lækker krydret finish.

Denne vin i “Signature wine”-serien er helt speciel for vinmager og indehaver Horacio. Han udvælger de små delområder med de absolut bedste druer for at opnå den helt unikke smag, aroma og blødhed, som vinene fra Vina San Esteban byder på.

Signature wines er vinmagerens bud på de optimale blends (cuveé) fra området i højderne og fra de højtbeliggende områder 920 m.o.h, hvor kombinationen af jord, vind og vejr arbejder sammen med produktion af optimale bær. Her er perfekt hældning mod solen, kølige nætter med svage briser af vinde, der slynger sig ned fra bjergene.

In Situ betyder “på stedet”. På en bakketop, netop hvor man producerer disse vine, har man fundet ca 54 steder med graveringer, hvilket er afbilledet på flaskerne. Lige her på dette sted har de gamle Inkaindianere haft nogle ritualer, som man ikke ved noget om endnu. Derfor kaldes vinene In Situ da man må samme sted i dag bruger området til at skabe mystik – blot indenfor vinens verden.

Viña San Esteban, som vingården hedder, er ligeledes navnet for den lokale by. På de stejle bakker på San Esteban-gården håndplukkes druerne helt frem til det tidlige efterår i april måned.

Vinen er gæret ved 25 grader, med maceration i 25 dage (udtrækning af farve, tanin og smagsstoffer fra hele bærmosten). Fadlagring på franske og amerikanske 225 l. fade gennem 12 måneder, giver denne blend en fornem stil med masser af frisk frugt, med egelagringen som baggrund og krop i vinen. Inden frigivelse af vinen lagres disse yderligere 6 måneder i fl.

Der produceres et begrænset antal flasker af denne vin om året.