Viña san Esteban, Laguna del Inca

DKK189,00

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Vina San Esteban, ved Aconcagua bjerget i Chile, byder på fantastiske vine på kendte og mindre kendte druer samt den bløde finish fra Chile. Vinene fra dette unikke område for foden af Andes bjergene giver vinene en unik klar frugt smag og en lækker krydret finish.

Laguna del Inca (inkaernes sø) er helt speciel for Horacio, “vinmager og indehaver”,hvor han udvælger de små delområder med de absolutte bedste druer for at opnå den helt unikke smag og aroma som vinene fra Vina San Esteban byder på. Lagunadel Inca er top vinen fra Vina San Esteban, og er et blend af de druer der udvikler sig 100% perfekt i området fra de højst beliggende områder( 870 m.o.h) hvor kombinationen af jord, vind og vejr arbejder sammen til produktion af optimle bær.Perfekt hældning mod solen, kølige nætter med svge biriser af vinde der slynger sig ned fra de imponerende Andes bjerge.

Laguna del Inca er navent på sagnet om en skøn Inka prinsesse, som døde på hendes bryllupsdag. Af gråd og tårer begravede hendes gom den kønne pige på bunden af søen i Andes Bjergene, nær starten af Aconcagua floden. Straks herefter forvandlede vandet’s farve i søen sig til smaragd grøn, som prinsessens øjne.

In Situ serien består af vine produceret nedenfor Aconcagua bjerget. In Situ betyder “på stedet”, da man på en bakketop netop hvor man producerer disse vine har ca 54 steder med graveringer. Se evt. en af disse på flaske billedet. Lige her på dette sted har degamle Inkaindianere haft nogle ritualer, som man ikke ved noget om endnu. Derfor kaldes vinene In Situ da man må samme sted i dag bruger området til at skabe mystik – blot indenfor vinens verden.

Viña San Esteban, som vingården hedder, er ligeledes navnet for den lokale by.

Fadlagring på franske og amerikanske 225 l. fade gennem 14 måneder, giver denne Laguna del Inca en fornem stil med masser af mørk bær og fadpræg efter egelagringen. Inden frigivelse af vinen lagres disse yderligere 6 måneder i fl.

På de stejle bakker på San Esteban gården, håndplukkes druerne helt frem til det tidlige efter år i april måned..

Vinen er gæret ved 25 grader, med maceration i 25 dage (udtrækning af farve, tanin og smagsstoffer fra hele bærmosten).

Lad dig overraske af flot intensite, hvor smag og den unikke karakter vil blive husket af dine sanser i lang tid.

[su_column size=”1/3″]

Detaljer

  • Leverandør     Vinâ San Esteban
  • Land                Chile
  • Område           Aconcagua Valley
  • Årgang            2010
  • Kan gemmes  10 år
  • Alkohol           14.5 %

[/su_column]

[su_column size=”1/3″]

Passer godt til

  • Oksekød
  • Grillkød

[/su_column]

Læs mere om vinen her

Læs mere om vingården her